Luchthavenvervoer Ekeren

Luchthavenvervoer in Ekeren en omgeving is één van de absolute specialismen van Luchthavenvervoer Janssen. We werken uitsluitend met chauffeurs die goed opgeleid zijn en blijven. Hun kennis en kunde komt goed van pas in bijvoorbeeld het zorgvervoer dat we verzorgen, maar zeker ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen of eisen en dat mag want wij streven zelf ook naar kwaliteit.

Service

Onze taxichauffeurs die worden ingezet voor luchthavenvervoer van of naar ekeren, zijn netjes gekleed. Onze taxichauffeurs zijn in het bezit van een wettelijk verplichte taxibrevet, en hebben geruime ervaring als taxichauffeur.

Contact


Contacteer Ons

Bestel Online

  Naam en voornaam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Vertrekdatum

  Uur van vertrek

  Aantal passagiers

  Aantal baggage

  Plaats van vertrek?

  Plaats van aankomst?

  Vlucht of treinnummert?

  Bericht

  Tags

  luchthavenvervoer Ekeren , luchthavenvervoer Schilde , luchthavenvervoer Merksem , luchthavenvervoer Antwerpen , luchthavenvervoer Brasschaat

  Relevante Pagina’s

  Ekeren is een plaats in België en een district van Antwerpen.

  De Franse Revolutie aan het einde van de 18e eeuw maakte een einde aan de oude instellingen. Onder de nieuwe machthebbers werd Ekeren een gemeente en ressorteerde onder het Twee Neten-departement. In 1795 werden Hoevenen en Kapellen losgemaakt van Ekeren en bij de municipaliteit Stabroek gevoegd. De gemeente Hoevenen werd in 1828 afgeschaft. Haar grondgebied werd verdeeld onder Ekeren en Kapellen. Brasschaat werd een zelfstandige gemeente in 1830. In 1846 werd een groot stuk van Ekeren bij Kapellen gevoegd : de wijken Essenhout, Den Hoorn, Kapelsestraat, Franse Heide. In 1866 werd Hoevenen terug zelfstandig. Door de uitbreiding van de haven werd in 1914 en 1929 opnieuw een groot gedeelte grondgebied (onder andere Luchtbal, Rozemaai en Schoonbroek) afgestaan, ditmaal aan de stad Antwerpen.

   

  HoofdpaginaAccueil   Home Image result for rotterdam airport