Merksem Luchthavenvervoer


[masterslider id=”3″]

Luchthavenvervoer merksem is de vooraanstaande dienstverlener voor luchthavenvervoer vanuit Merksem of omgeving. Om precies te zijn verzorgen wij luchthavenvervoer van en naar Merksem, Zaventem, Charleroi,Eindhoven,Rotterdam The Hague, Amsterdam airport en omliggende en tussenliggende plaatsen.

Luchthavenvervoer Merksem

Janssen Travels staat sinds de oprichting ruim 5 jaar geleden garant voor het bieden van service en kwaliteit. Service en klantvriendelijkheid, Veiligheid, snelheid en comfort zijn uiteraard belangrijke speerpunten van onze dienstverlening. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn!

Contact

Via de Luchthavenvervoer Janssen bestelt u heel eenvoudig voor een voordelige prijs vervoer naar verschillende luchthavens. Dit kunt u telefonisch doen via 03 283 83 93 of online via info@janssen-travels.be. Binnen een paar minuten heeft u uw Luchthavenvervoer geboekt.

Betaal Mogelijkheden :

Bij ons kunt u naast cash ook met bankkaart betalen. Wij accepteren bancontact, visacard, mastercard en american express*.

 

 

Tags :

luchthavenvervoer Ekeren – luchthavenvervoer Schilde – luchthavenvervoer Merksem – luchthavenvervoer Antwerpen – luchthavenvervoer Brasschaat

 

Gemeente Merksem

Merksem is een district van de de Belgische stad Antwerpen. Het district telt ruim 40.000 inwoners.

Nieuws :

Donderdag 6 april opent de nieuwe fiets- en wandelbrug over het Albertkanaal. Deze brug is een belangrijke schakel op de grote fietsroutes van en naar de stad. De eerste 500 gebruikers van de nieuwe brug krijgen een kleine attentie.

Interessante Links

Hoofdpagina Brussels South Charleroi Airport s.a.  Home