luchthavenvervoer mortsel


airport

Luchthavenvervoer Janssen is vooraanstaand aanbieder van luchthavenvervoer voor Mortsel en omgeving. Vele vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s waardoor we een schat aan ervaring hebben op dit gebied. We bieden een optimaal klantvriendelijke, ontspannen en betrouwbare rit en dat is wel zo prettig als de verre reis nog moet beginnen of als u net van het vliegtuig stapt.

Luchthavenvervoer Janssen verzorgt het luchthavenvervoer voor Antwerpen en omliggende plaatsen. Dat betekent dat we klanten vervoeren naar alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland en we verzorgen uiteraard ook de terugreis vanaf deze luchthavens. Met deze taxidienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bedienen we ook reizigers met als bestemming of vertrekpunt Brussel Midi, Antwerpen Centraal Station.

Service

Luchthavenvervoer in Mortsel en omgeving is één van de absolute specialismen van Luchthavenvervoer Janssen. We werken uitsluitend met chauffeurs die goed opgeleid zijn en blijven. Hun kennis en kunde komt goed van pas in bijvoorbeeld het zorgvervoer dat we verzorgen, maar zeker ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen of eisen en dat mag want wij streven zelf ook naar kwaliteit.

Tags :

luchthavenvervoer Ekeren – luchthavenvervoer Schilde – luchthavenvervoer Merksem – luchthavenvervoer Antwerpen – luchthavenvervoer Brasschaat – luchthavenvervoer Mortsel

Luchthaven info :

Zaventem

Charleroi

Liege

Eindhoven

Mortsel :

Mortsel is een stad in de Belgische provincie Antwerpen. De stad telt ruim 25.000 inwoners. Binnen de stadsgrenzen liggen geen andere kernen. De stad behoort tot het kieskanton Kontich en het achtste gerechtelijk kanton Antwerpen.

Internationale Luchthaven Antwerpen

Op 19 juli 2013 zette de Vlaamse regering het licht op groen voor de uitbating van de luchthaven door de Franse groep Egis. Deze zal naast de luchthaven van Deurne ook deInternationale Luchthaven Oostende-Brugge uitbaten. Egis zal vanaf 2014 voor gedurende 25 jaar beide luchthavens uitbaten. Hiermee komt een einde aan een lange tijd onderhandelen in verband met de privatisering van de luchthaven. Tot dan is de Luchthaven Antwerpen een dienst van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken van deVlaamse overheid.