luchthavenvervoer antwerpen


[masterslider id=”3″]

 

 

Jaarlijks verzorgen wij met ons team duizenden taxi ritten van Antwerpen naar diverse luchthavens. Dit zijn voornamelijk Brussels Zaventem Airport, Charleroi, Antwerpen Airport Deurne, Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam-The Hague Airport (Zestienhoven), Eindhoven Airport. Door onze brede ervaring op dit gebied behoren wij tot de meest ervaren luchthavenvervoer maatschappij in Antwerpen.

Beste Service

Bij ons bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en service. Kortom, een uitstekende dienstverlening.

De JT Luchthavenvervoer uit Antwerpen vervoert haar passagiers met luxe voertuigen van en naar de luchthavens. Daarmee proberen wij u te voorzien van de maximale veiligheid en comfort.

U kunt uw taxi van en/of naar het luchthaven op elk gewenst tijdstip reserveren.

 

Contact

 

Luchthavenvervoer Anwerpen Zaventem

Dit kan per mail  info@janssen-travels.be, contact form of via +32 484 440 444.

Voor het ophalen van een luchthaven is het belangrijk dat u de vluchtnummer, verwachte aankomsttijd- en datum bij de hand heeft. Daarnaast is het belangrijk om uw naam en mobiele telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door te geven.

Tags :

luchthavenvervoer Ekeren – luchthavenvervoer Schilde – luchthavenvervoer Merksem – luchthavenvervoer Antwerpen – luchthavenvervoer Brasschaat

 

Relevante Pagina’s

Antwerp Airport | Luchthaven Antwerpen

Internationale luchthaven. Vluchtenschema, piloteninformatie, geschiedenis, gevestigde bedrijven en nieuws. Bekijk hier de vertrektijden – Bekijk hier de aankomsttijden.

Internationale Luchthaven Antwerpen

De Internationale Luchthaven Antwerpen bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum van Antwerpen en is grotendeels gelegen op het grondgebied van het Antwerpse districtDeurne