Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /customers/b/3/8/janssen-travels.be/httpd.www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12 luchthavenvervoer antwerpen - Janssen Travels

Luchthavenvervoer Antwerpen

Jaarlijks verzorgen wij met ons team duizenden taxi ritten van Antwerpen naar diverse luchthavens. Dit zijn voornamelijk Brussels Zaventem Airport, Charleroi, Antwerpen Airport Deurne, Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam-The Hague Airport (Zestienhoven), Eindhoven Airport. Door onze brede ervaring op dit gebied behoren wij tot de meest ervaren luchthavenvervoer maatschappij in Antwerpen.

Beste Service

Bij ons bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en service. Kortom, een uitstekende dienstverlening.

De JT Luchthavenvervoer uit Antwerpen vervoert haar passagiers met luxe voertuigen van en naar de luchthavens. Daarmee proberen wij u te voorzien van de maximale veiligheid en comfort.

U kunt uw taxi van en/of naar het luchthaven op elk gewenst tijdstip reserveren.

  • Regulier Taxivervoer
  • Zakelijk Taxivervoer
  • Zaventem Taxivervoer
  • Nationaal en International Taxivervoer

Contact

Dit kan per mail  info@luchthavenvervoer-taxi.be, contact form of via +32 (0) 3 283 83 93.

Voor het ophalen van een luchthaven is het belangrijk dat u de vluchtnummer, verwachte aankomsttijd- en datum bij de hand heeft. Daarnaast is het belangrijk om uw naam en mobiele telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door te geven.

Relevante Pagina's

Internationale luchthaven. Vluchtenschema, piloteninformatie, geschiedenis, gevestigde bedrijven en nieuws. Bekijk hier de vertrektijden – Bekijk hier de aankomsttijden.

De Internationale Luchthaven Antwerpen bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum van Antwerpen en is grotendeels gelegen op het grondgebied van het Antwerpse districtDeurne

Close Menu
Call Now Button